skip to Main Content
Menu

Op zoek naar een leuke vakantiebaan?

Voor de zomermaanden zijn wij op zoek naar vakantiekrachten voor ons kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Wil jij tijdens de schoolvakantie(s) een centje bijverdienen door kinderen een mooie tijd te geven met onder meer sporten, muziek maken, creatief bezig zijn, dansen, spelen, koken en picknicken? Dan is een vakantiebaan bij Kinderopvang Dikkie & Dik zeker iets voor jou.

Interesse? Voldoe je aan onderstaande eisen en heb je affiniteit met kinderen? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via p&o@dikkie-en-dik.nl

  • Je studeert HBO pedagogiek, Pabo of SPH en hebt een schriftelijk bewijs dat minimaal 75% van de studiepunten van de totale opleiding is behaald of een schriftelijk bewijs van toelating tot het laatste studiejaar van de opleiding (overgangsbewijs).
  • Je studeert HBO ALO, CMV, Sportkunde en hebt een schriftelijk bewijs dat minimaal 50% van de studiepunten van de totale opleiding is behaald of een overgangsbewijs naar het 3e Met deze opleidingen is een vakantiekracht inzetbaar bij de BSO.
  • Je bent in het bezit van diploma Pedagogisch medewerker 3, Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker 4 of Onderwijsassistent.
Back To Top