skip to Main Content
Menu

Spilcentrum De Driestam

Kinderopvang Dikkie & Dik maakt samen met basisschool de Driestam deel uit van Spilcentrum De Driestam.

De opvang is gevestigd in een kleurrijk, sfeervol nieuw gebouw grenzend aan de school. Een loopbrug verbindt de opvang met de school.

Wij werken op deze locatie met horizontale groepen. Wij hebben de groepen zo samengesteld dat kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd bij elkaar zitten. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op het ontwikkelingsniveau van de kinderen en specifiek ingaan op de behoeftes en interesses van de leeftijdsgroep.

We hebben de baby/dreumesgroep ’t Stekje voor 0-2 jarigen. Voor kinderen van 2 tot 4 jaar zijn de
peutergroepen de Speelboom, Klimop en Kabouterbos.

Voor de kinderen van 4 tot 13 jaar bieden wij buitenschoolse opvang op de groepen Kabouterbos (jongste kinderen), Speelboom (middelste kinderen) en Boomhut (oudste kinderen).

Spilcentrum

Kinderopvang Dikkie & Dik, Locatie de Driestam maakt samen met basisschool De Driestam uit van Spilcentrum De Driestam.

Het Spilcentrum (SPIL staat voor Spelen, Integreren en Leren) is een plek waar kinderopvang, peuterwerk, basisonderwijs en jeugdzorg samenkomen. Het kind van 0-13 jaar staat daarbij centraal en wordt gestimuleerd zich in een veilige omgeving maximaal te  ontwikkelen. Het Spilcentrum voorziet tevens in de ondersteuning en begeleiding van zowel kinderen en als ouders als het gaat om opvoeding, opvang en leren. Zo kunt u als ouder op één adres terecht met al uw vragen omtrent de ontwikkeling van uw kind.

Rondleiding aanvragen

Ik wil graag een rondleiding op de volgende locatie(s):
Spilcentrum AchtSpilcentrum De BarrierSpilcentrum De DriestamInclusief Spilcentrum Jagershoef/Prinsejagt

 

Back To Top