skip to Main Content
Menu

Spilcentrum De Barrier

Kinderopvang Dikkie & Dik is spilpartner van Saltoschool de Opbouw. De opvang is gevestigd in een prachtig gebouw grenzend aan de school. Het schoolgebouw heeft veel karakteristieke elementen. Aan de voorkant van de school is een mooie, groots opgezette tuin.

Buiten spelen vinden we erg belangrijk. Daarom zijn er speelgazons en is er genoeg ruimte om te fietsen. In de tuin zijn er diverse speelgelegenheden, je treft er een grote zandbak en glijbaan aan. De oudere kinderen hebben de mogelijkheid om te spelen op 1 van de 2 schoolpleinen waar ook een divers speelaanbod wordt aangeboden.

We werken op deze locatie werken met horizontale groepen. Wij  hebben de groepen zo samengesteld dat kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd bij elkaar zitten. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op het ontwikkelingsniveau van de kinderen en specifiek ingaan op de behoeftes en interesses van de leeftijdsgroep.

We hebben de baby/dreumesgroep de Kiezeltjes voor 0-2 jarigen en voor kinderen van 2 tot 4 jaar hebben we twee peutergroepen de Keien (40 weken) en Peuterspeelzaal de Keien (52 weken).

Voor de kinderen van 4 tot 13 jaar bieden wij buitenschoolse opvang op de groepen de Keien en de Klinkers en de Kristallen.

Spilcentrum

Kinderopvang Dikkie & Dik, Locatie De Barrier maakt samen met Saltoschool de Opbouw deel uit van  Spilcentrum de Barrier. Het Spilcentrum (SPIL staat voor Spelen, Integreren en Leren) is een plek waar kinderopvang, peuterwerk, basisonderwijs en jeugdzorg samenkomen. Het kind van 0-13 jaar staat daarbij centraal en wordt gestimuleerd zich in een veilige omgeving maximaal te ontwikkelen. Het Spilcentrum voorziet tevens in de ondersteuning en begeleiding van zowel kinderen en als ouders als het gaat om opvoeding, opvang en leren. Zo kunt u als ouder op één adres terecht met al uw vragen omtrent de ontwikkeling van uw kind.

Rondleiding aanvragen

Ik wil graag een rondleiding op de volgende locatie(s):
Spilcentrum AchtSpilcentrum De BarrierSpilcentrum De DriestamInclusief Spilcentrum Jagershoef/Prinsejagt

 

Back To Top