skip to Main Content
Menu

Inclusief Spilcentrum Jagershoef/Prinsejagt

Kinderopvang Dikkie & Dik maakt samen met basisschool de Korenaar deel uit van Inclusief Spilcentrum Jagershoef/Prinsejagt en bestaat uit twee locaties; Prinsejagt (Gerretsonlaan) en Jagershoef (Elegaststraat).

Prinsejagt is een grote locatie met ruime opvangmogelijkheden en een prachtige buitenruimte. We zijn erg trots op onze buitenruimte. Buiten spelen vinden we erg belangrijk. Daarom zijn er speelgazons en is er genoeg ruimte om te fietsen. Elke groep heeft een eigen zandbak, een glijbaan en een speelhuis. Voor de oudere kinderen is er een groot amfitheater, waar volop ruimte is om toneel te spelen, hutten te bouwen of gewoon te spelen. Ook het voetbalveld is een druk bezochte plek. Ouders uit de gehele omgeving kiezen voor deze prachtige locatie, vanwege de mooie en praktische ligging.

Jagershoef is een knusse locatie met een warme en huiselijke uitstraling. Onze enthousiaste medewerkers dagen de peuters uit door de dagelijkse activiteiten goed af te stemmen op hun niveau en belevingswereld.

Wij werken op deze locatie met horizontale groepen. Wij hebben de groepen zo samengesteld dat kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd bij elkaar zitten. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op het ontwikkelingsniveau van de kinderen en specifiek ingaan op de behoeftes en interesses van de leeftijdsgroep.

We hebben de baby/dreumesgroepen Blauw, Roze en Geel voor 0-2 jarigen. Voor kinderen van 2 tot 4 jaar zijn de peutergroepen Rood, Oranje, Groen, Prinsejagt en Jagershoef. Voor de kinderen van 4 tot 13 jaar bieden wij buitenschoolse opvang op de groepen Brons, Zilver en Goud.

Inclusief Spilcentrum Jagershoef/Prinsejagt

Kinderopvang Dikkie & Dik maakt samen met basisschool De Korenaar deel uit van Inclusief Spilcentrum Jagershoef/Prinsejagt. Het Spilcentrum (SPIL staat voor Spelen, Integreren en Leren) is een plek waar kinderopvang, peuterwerk, basisonderwijs en jeugdzorg samenkomen. Het kind van 0-13 jaar staat daarbij centraal en wordt gestimuleerd zich in een veilige omgeving maximaal te ontwikkelen. Het Spilcentrum voorziet tevens in de ondersteuning en begeleiding van zowel kinderen en als ouders als het gaat om opvoeding, opvang en leren. Zo kunt u als ouder op één adres terecht met al uw vragen omtrent de ontwikkeling van uw kind.

Spilcentrum Jagershoef/Prinsejagt is het eerste Inclusief spilcentrum van Eindhoven.Alle kinderen zijn welkom! Ook kinderen die extra aandacht nodig hebben. Binnen een inclusief spilcentrum zijn specialisten aanwezig die alle kinderen de aandacht kunnen geven die ze nodig hebben.

Bekijk hier de digitale folder van Inclusief Spilcentrum Jasgershoef/Prinsejagt voor meer informatie

Rondleiding aanvragen

Ik wil graag een rondleiding op de volgende locatie(s):
Spilcentrum AchtSpilcentrum De BarrierSpilcentrum De DriestamInclusief Spilcentrum Jagershoef/Prinsejagt

 

Back To Top