skip to Main Content
Menu

Jagershoef/Prinsejagt – Buitenschoolse opvang (BSO)

De kinderen voor de BSO worden opgevangen in de groep Brons (4-5 jaar), Zilver (5-8 jaar) of Goud (8-12 jaar).

De groepen stralen een huiselijke en warme sfeer uit. Kinderopvang Dikkie & Dik vindt het belangrijk dat kinderen zich na een dag op school kunnen ontspannen. Het ene kind wil graag knutselen, de ander wil met een boekje op een bank en weer een ander kind ravot het liefst buiten na schooltijd. Op LocatiePrinsejagt bieden wij al deze mogelijkheden. De pedagogisch medewerkers verzinnen samen met de kinderen ook elke keer weer uitdagende en leuke activiteiten / thema’s waar de kinderen aan mee kunnen doen.

 

Kinderopvang Dikkie & Dik biedt de volgende opvangmogelijkheden:

Naschoolse opvang na schooltijd tot 18.15 uur
Voorschoolse opvang vanaf 07.45 uur, de kinderen worden naar school gebracht
Vakantieopvang 07.45 tot 18.15 uur
Opvang tijdens vrije schooldagen /studiedagen 07.45 tot 18.15 uur

 

Het is ook mogelijk om buitenschoolse opvang incidenteel aan te vragen. Als aanvulling op de openingstijden kunt u een extra kwartier opvang afnemen, waardoor u vanaf 07.30 uur uw kind kunt brengen of tot 18.30 uur kunt ophalen.
 

 

Tijdens de schoolvakanties zijn de kinderen de hele dag bij de buitenschoolse opvang. We verzorgen dan verschillende activiteiten, zoals sport­- en spelactiviteiten, koken en bakken, knutselen, enzovoort. Ook gaan we regelmatig op pad: met z’n allen naar de speeltuin, het bos een kindermuseum, of we gaan midgetgolfen, bowlen of ondernemen een ander uitstapje. Kinderen beleven een leuke tijd bij Kinderopvang Dikkie & Dik samen met andere kinderen.
 
 

De makers van acht

Rondleiding aanvragen

Ik wil graag een rondleiding op de volgende locatie(s):
Spilcentrum AchtSpilcentrum De BarrierSpilcentrum De DriestamInclusief Spilcentrum Jagershoef/Prinsejagt

 

Back To Top