skip to Main Content
Menu

Barrier – Buitenschoolse opvang (BSO)

De kinderen voor de BSO worden opgevangen in de groep de Keien, de Kristallen of de Klinkers. Bij de indeling houden we rekening met de leeftijd van de kinderen, zodat ze samen met leeftijdgenootjes in de groep zitten.

Als we aan tafel gaan om gezamenlijk te eten en drinken kunnen de kinderen vertellen over hun belevenissen eerder die dag. Hierna bieden we een activiteit aan, geheel naar de behoefte van de kinderen. Er is altijd de mogelijkheid om vrij te spelen. Zo kunnen de kinderen lekker hun eigen gang gaan, in groepjes of individueel. Sommigen gaan buiten voetballen, anderen trekken zich terug in een aparte ruimte waar ze kunnen kletsen en weer een ander wil knutselen of een spel spelen. Er wordt ook gebruik gemaakt van de faciliteiten op school, zoals de speelzaal. De pedagogisch medewerkers zijn altijd aanwezig om de kinderen te ondersteunen daar waar nodig.

 

Kinderopvang Dikkie & Dik biedt de volgende opvangmogelijkheden:

Naschoolse opvang

na schooltijd tot 18.15 uur

Voorschoolse opvang

vanaf 7.45 uur, de kinderen worden naar school gebracht 

Vakantieopvang

7.45 uur tot 18.15 uur

Opvang tijdens vrije schooldagen /studiedagen

7.45 uur tot 18.15 uur

Het is ook mogelijk om buitenschoolse opvang incidenteel aan te vragen. Als aanvulling op de openingstijden kunt u een extra kwartier opvang afnemen, waardoor u vanaf 7.30 uur uw kind kunt brengen of tot 18.30 uur kunt ophalen.

Tijdens de schoolvakanties zijn de kinderen de hele dag bij de buitenschoolse opvang. We verzorgen dan verschillende activiteiten, zoals sport­ en spelactiviteiten, koken en bakken, knutselen, enzovoort. Ook gaan we regelmatig op pad: met z’n allen naar de speeltuin, het bos een kindermuseum, of we gaan midgetgolfen, bowlen of ondernemen een ander uitstapje. Kinderen beleven een leuke tijd bij Kinderopvang Dikkie & Dik samen met andere kinderen.

Rondleiding aanvragen

Ik wil graag een rondleiding op de volgende locatie(s):
Spilcentrum AchtSpilcentrum De BarrierSpilcentrum De DriestamInclusief Spilcentrum Jagershoef/Prinsejagt

 

Back To Top